KoffieTotaal

Koffie Totaal levert koffie….(h)eerlijke koffie om precies te zijn.
Wij leveren rechtstreeks aan bedrijven en restaurants.

Tevens hebben wij een webwinkel voor bedrijven die verderop in het land gevestigd zijn.

Ons concept is duidelijk en simpel. Wij leveren alles voor een bak goede koffie in uw bedrijf of in huis: koffie & thee (ook biologisch), chocolademix, topping, suiker/melk, drinkbekers, roerstokjes etc.

Wij verkopen ons eigen merk koffie, Aprigio genaamd. Diverse smaakvarianten koffiebonen, instant en snelfiltermaling van een geweldige kwaliteit.

De oprichting van Koffie Totaal

Koffie Totaal is eind 1995 opgericht door Pieter Veen. Pieter was een bekende binnen de ‘Reisiger Familie’ en zodoende werden de koffiemachines en de koffie door Pieter geleverd bij Reisiger Verhuur.

Wanneer Pieter in de zomer van 2017 aangaf dat hij wilde stoppen met de zaak, heeft hij mijn vader gevraagd het stokje over te nemen. Zodoende is hij de eigenaar geworden van het bedrijf. In het begin hielp ik mijn vader met kleine handelingen. De afgelopen periode nam ik meer zaken op mij en zijn we begonnen om de transitie te maken naar mij als nieuwe eigenaar. Het is een grote uitdaging waar ik veel plezier uithaal en erg trots op ben.

In het begin had ik vanzelfsprekend veel begeleiding nodig. Deze hulp kreeg ik gelukkig van mijn vader. Hij beschikt over een hoop kennis wat betreft ondernemen en was gelukkig bereid deze kennis met mij te delen. 

Wilt u meer weten of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met mij op, dit kan ook ’s avonds of in het weekend.

Mijn rechtstreekse nummer is 06-53309536

Hartelijke groet,

Max Reisiger
Koffie Totaal