Perfecte koffie begint met een perfecte machine.

En wanneer de machine ook nog precies jouw stijl heeft, is er echt sprake van een smaaksensatie. Het kan, met onze nieuwste koffiemachine: Animo OptiMe®.

Een sterke espresso, een heerlijke lungo, of een cappuccino met echt verse melk? De OptiMe is ontwikkeld om smaak en uiterlijk samen te brengen: versgemalen koffie, in een persoonlijk design. (hoogte slechts 60 cm)

Een perfecte kop koffie begint bij een perfecte machine.

Daarom introduceert Animo met trots de nieuwe en verbeterde OptiBean Touch. De OptiBean met touchscreen heeft een intuïtieve user interface en een onderscheidend design. Een machine met smaak. Eenvoudig in gebruik en zeer onderhoudsvriendelijk. Geniet binnen enkele seconden van jouw favoriete espresso-variant. Zo eenvoudig kan het zijn. (hoogte 80 cm)

Altijd verse filterkoffie.

De OptiFresh zet vertrouwd lekkere filterkoffie (fresh brew zetmethode) en vele varianten. Vol van smaak en perfect op temperatuur. Een moderne koffieautomaat voor authentiek lekkere koffie. Eenvoudig te bedienen via touchscreen of display met keuzetoetsen.

Heb je liever de smaak van versgemalen koffiebonen? Geen probleem. De OptiFresh is er ook met koffiemolen: de OptiFresh Bean. Deze maalt de bonen en zet razendsnel heerlijke filterkoffie.

Life comes in many flavors.

De OptiVend van Animo is een zetsysteem voor instant koffie waarmee je op elk moment van de dag lekkere koffie zet. Eén druk op de knop en binnen een paar seconden heb je heerlijke koffie in jouw favoriete smaak.

Dus wordt het een espresso, latte macchiato, cappuccino? Of toch liever thee? Met de OptiVend is de keuze aan jou. Omdat smaken verschillen.

Koffiezetinstallaties voor grote hoeveelheden.

Simpel, snel en betrouwbaar! Met de ComBi-line koffiezetapparaten zet u eenvoudig en in korte tijd grote hoeveelheden verse filterkoffie. De grootste combinatie heeft een capaciteit van maar liefst 1.280 kopjes (160 liter) per uur!

Een ComBi-line koffiezetapparaat bestaat uit één koffiezetinstallatie met één of twee containers (5, 10 of 20 liter). Deze gebruiksvriendelijke koffiezetapparaten kunnen worden geplaatst op een buffet of counter, of worden gebruikt in combinatie met een serveerwagen. De ComBi-line modellen zijn beschikbaar met of zonder heet water tapkraan in de koffiezetinstallatie.

Koffiezetapparaten voor verse filterkoffie

Al ruim 65 jaar ontwikkelt en produceert Animo koffiezetapparaten. Professionele apparatuur waarmee u in een handomdraai het perfecte kopje verse filterkoffie op tafel tovert. Of als de situatie daarom vraagt: tot 288 perfecte kopjes per uur. Met Animo kannenapparatuur kan iedereen de rol van gastheer op zich nemen. Het bedienen en onderhouden van onze kannenapparatuur is even logisch als gemakkelijk.

Wilt u grote of kleine kannen? Glazen kannen of thermoskannen? Wilt u een apparaat met vaste wateraansluiting of met handvulling? Alles kan.

Contact